Hastanemizde Anestezi Uzmanı Tolga Terzi görevine başlamıştır.
21 Mart 2022

FOXNpAwXMAAucJa.jpg
2014-2019 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasını tamamladı.
2020-2022 yılları arasında Tunceli Devlet Hastanesi ve ardından İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olarak görev yaptıktan sonra,

07/03/2021 tarihinde Lapseki Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzman Doktor olarak görevine başladı. Uzm. Dr. Tolga TERZİ ‘nin Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp kapsamında Sağlık Bakanlığı onaylı olarak aşağıdaki sertifikaları bulunmaktadır.
KUPA UYGULAMASI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI (HACAMAT) LARVA UYGULAMASI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI (MAGGOTERAPİ) MEZOTERAPİ UYGULAMASI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI (AĞRI , CİLT ,SAÇ)
OZON UYGULAMASI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI SÜLÜK UYGULAMASI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI (HİRUDOTERAPİ)