İdari ve Mali İşler Müdürü

alpaslan özbayram.jpeg

Alpaslan ÖZBAYRAM

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Giresun doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Alpaslan ÖZBAYRAM, ilk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladı. 1996 yılında ilk görev yeri olan Rize / Derepazarı ilçesinde Sağlık Memuru olarak göreve başladı. Daha sonra Giresun ve Kırklareli İllerinde görev yaptı.  Kırklareli’nde görev yaptığı süre içerisinde Hastane Müdürü, Şube Müdürü, Kurucu İdari Hizmetler Başkanlığı ve Mali Hizmetler Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak göreve başladı. Bu görevine bir süre ara verdikten sonra Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Alpaslan ÖZBAYRAM,  15/07/2021 tarihi itibari ile Lapseki Devlet Hastanemizde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktadır.